Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Innoveren met behulp van handige toolboxen

17/11/2020

 

Een toolbox helpt bestuurders en ontwikkelaars met ethisch verantwoord innoveren.

Innoveren is binnen de overheid een belangrijk thema. Maar hoe doe je dat precies? Een aantal organisaties heeft hun methoden en tools samengebracht in handige toolboxen. Ieder met zijn eigen focus en inhoud. De toolboxen staan gebundeld op de website van DigiCampus en zijn voor iedereen te gebruiken.

Vragen en antwoorden

Innoveren is niet altijd even gemakkelijk. Welke partners zijn er nodig en op welke manier kun je daarmee samenwerken? Wat kan je doen om de gebruiker centraal in het innovatieproces te plaatsen? En hoe ga je om met ethische vraagstukken bij het gebruiken van nieuwe technologie? Op deze en vele andere vragen wordt antwoord gegeven in de verschillende toolboxen.

Thema’s

De toolboxen zijn onderverdeeld in de volgende thema’s:

  • Opzetten van een samenwerking;
  • Vernieuwen van publieke dienstverlening;
  • Verantwoord innoveren.

Alle toolboxen zijn te vinden via de website van DigiCampus.

Wellicht ook interessant voor u:

Toolbox Ethisch Verantwoorde Innovatie