Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Oproep invulling kennissessie digitaal VIAG Congres 1 december 2020

12/11/2020

Beste VIAG-leden,

 

De komst van het coronavirus COVID19 heeft een enorme invloed op ons dagelijks leven en werken. In korte tijd zijn we massaal gaan thuiswerken en is ook de dienstverlening naar de klant/burger waar mogelijk verder gedigitaliseerd. Projecten die normaal maanden of zelfs jaren doorlooptijd hebben, moesten nu soms in enkele weken gerealiseerd worden. Een periode waarin gemeenten hun veerkracht hebben moeten tonen en waar we ongetwijfeld ook veel van kunnen leren. 

De VIAG, vakvereniging voor Informatie en Automatiseringsmedewerkers van gemeenten, organiseert op 1 december het online congres "Veerkracht van Gemeentes". Tijdens dit congres wil de VIAG de leden en betrokken bedrijven onderling, hun kennis en ervaring met elkaar laten delen.

Op dit moment zijn we nog volop bezig met de organisatie en op zoek naar interessante of leerzame voorbeelden van ICT-gerelateerde projecten die u de afgelopen periode heeft doorlopen. Naast succesverhalen kunnen we ook leren van minder succesvolle trajecten. Projecten over het faciliteren van veilig thuiswerken, video-vergaderen, leren werken met nieuwe programma's, digitale dienstverlening noem maar op. 

Heeft u zelf of in uw omgeving een of meerdere projecten doorlopen die u met ons en andere gemeenten wil delen? Dan wil ik u uitnodigen om dit (eventueel samen met de leverancier) tijdens het congres te presenteren via een digitale videosessie.

Voor meer informatie en aanmelden een sessie, kunt u contact opnemen met Renk Ruijter renk@viag.nl of met Monique van Melle monique@viag.nl

Dus meld u aan en deel uw kennis en ervaringen. 

Ik hoop u allen digitaal te ontmoeten op 1 december.

 

Karen van der Linden

Voorzitter VIAG