Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Aanmelden VIAG CONGRES 2020 - VEERKRACHT VAN GEMEENTES- ALS HET ER TOE DOET!

17/11/2020

 

Heeft u maandag de extra nieuwsbrief vooraankondiging uitnodiging online VIAG congres 1 december 2020 gelezen?

Het is jammer dat het congres niet live door kon gaan, maar voor het komende congres op 1 december 2020, hebben wij een virtuele omgeving ontwikkeld waarmee we u in staat stellen om alle features van een traditioneel evenement, virtueel te kunnen ervaren! Het congres is gratis.

Alle VIAG leden worden uitgenodigd vanuit het congresplatform. Aanmelden doet u door vóór aanstaande donderdag 19 november 10.00u, te reageren op deze mail of een bericht te sturen aan congres@viag.nl  U ontvangt later deze week een unieke code om in te loggen. Wenst of kunt u er niet bij te zijn dan hoeft u niets te doen.

Begin volgende week gaat het congresplatform open en kunt u beginnen met het ontmoeten van en inplannen van afspraken met andere bezoekers én kunt u alvast uw eigen programma samenstellen.

Het VIAG congres, voor en door gemeenten, heeft als hoofddoel kennisoverdracht en ervaringen delen. Het concept van het congres blijft hetzelfde en is dus te volgen vanaf uw eigen laptop of desktop!

Zie ook: https://live.eventinsight.io/1145-vc2020/misc/virtualevent/

We hebben een divers, interessant en interactief programma samengesteld waarbij onder andere onderwerpen zoals verhogen digitale weerbaarheid , gezond en effectief thuis werken, Common Ground, onboarding en inspiratiesessies, zijn opgenomen. Ook kunt u luisteren naar de collega’s van onze internationale vakverenigingen. Van problemen waarmee ze werden geconfronteerd tot de oplossingen die ze implementeerden. Het wordt een dag vol leren wat verschillende organisaties in deze moeilijke tijden hebben bereikt.

Mail voor meer informatie naar: congres@viag.nl

Tot 1 december!

Met vriendelijke groet,

VIAG bestuur