Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Gemeenten aan het woord in 'Grip op Informatie'

15/12/2020

 

Op 19 november jl. verscheen de publicatie Grip op Informatie als bijlage bij VNG Magazine en op onze website. Acht gemeenten, van Veere tot Amsterdam, doen hierin een boekje open over hoe zij omgaan met informatie en welke mogelijkheden dat oplevert. De publicatie valt midden in de tweede week van Grip op Informatie.

In het project Grip op Informatie werkt de VNG samen met gemeenten aan concrete oplossingen op drie thema's: informatiehuishouding op orde, actief openbaar maken en duurzame toegankelijkheid. In de publicatie vindt u acht cases die laten zien hoe gemeenten op dit gebied resultaten boeken en welke mogelijkheden dat voor hen oplevert in termen van transparantie, democratie, efficiency en kwaliteit van dienstverlening.

Tweede week Grip op Informatie

Heeft u een webinar gemist? U kunt alle webinars terugkijken op het VNG Realisatie YouTube kanaal.