Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vernieuwde online leeromgeving RADIO live

15/12/2020

Op 18 november 2020 is de vernieuwde online leeromgeving van de RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO) live gegaan. Op de nieuwe omgeving vinden professionals binnen de overheid 2 gloednieuwe e-learningmodules. 1 over datagedreven werken en 1 over cybersecurity.

Gratis e-learnings

Rijksambtenaren kunnen de e-learnings gratis volgen door een account te maken op  de nieuwe leeromgeving. Geen rijksambtenaar, maar wel werkzaam bij de overheid? Mail dan naar radio@rijksoverheid.nl voor toegang tot de e-learnings. De eerder gemaakte modules zijn ook nog terug te vinden op het platform in een verbeterde en geactualiseerde versie.

Meer informatie

De RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO) is eind 2017 opgezet om de kennis van ambtenaren op het gebied van digitalisering, informatievoorziening, ICT en innovatie te vergroten. Deze thema’s worden steeds belangrijker in het werk. Op de website vind je e-learnings, webinars, cursussen en podcasts.