Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

5-delige videoserie over lokale democratie online

19/01/2021

 

Onlangs lanceerde de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) een videoserie over innovaties rondom digitale democratie. De video’s zijn interessant voor gemeenten die vaker digitale tools willen gebruiken voor online peilingen, meer transparantie en om inwoners een stem te geven in lokale vraagstukken. De videoserie ‘Thorbecke2024’ is te vinden via de website van de VNG

Thorbecke 2024

De videoserie genaamd Thorbecke 2024  biedt inspiratie voor de toekomst.  De serie gaat in op verschillende thema’s rondom digitale en lokale democratie. Naast de video’s vinden professionals er ook goede voorbeelden, inzichten en instrumenten.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan alvast de onderstaande trailer.

 

 Thorbecke2024 - maatwerk, teaser - YouTube