Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Inschrijving Gemeentedelers gesloten: welkom bij de volgende ronde!

19/01/2021

GemeenteDelers heeft 64 inzendingen ontvangen en dat is een geweldig resultaat voor het eerste jaar dat we zijn gestart! En minstens zo belangrijk: de kwaliteit van de aanmeldingen is van hoog niveau. In de komende week worden ze gewaardeerd door 30 experts van onder andere Vereniging Directeuren Publieksdiensten, VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten), Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Divosa, Coöperatieve vereniging Dimpact UA, Breinstein, gemeenten, partners, bedrijven en een aantal kritische burgers.

Op die manier worden de 64 aanmeldingen teruggebracht tot een ‘short list’ van meest veelbelovende casussen. Deze teams worden begin 2021 bezocht door speciaal hiervoor getrainde assessoren. De casussen die uit deze tweede selectieronde als beste naar voren komen, worden in het nieuwe jaar gepresenteerd aan de Gemeentedelers jury.