Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Save the date ‘Fieldlab Digitale Overheid in Transitie’ 3, 4 en 5 februari 2021

19/01/2021

Onderzoeken, uitproberen en uitvoeren. Samen met een diverse groep collega’s uit overheid, wetenschap en markt. In drie dagen tijd. Dat is de februari editie van het Fieldlab DOiT 2021: een online werkplaats waar we hands-on aan de slag gaan om maatschappelijke vraagstukken aan te pakken met vernieuwende methoden en technieken. Niet altijd om direct hét antwoord te vinden, maar wel om met - soms onorthodoxe – oplossingen een flinke stap verder te komen. En dat dat lukt bewijzen ook eerdere edities van de druk bezochte fieldlabs.

Zo is vanuit de fieldlabs een levendige community of practice ontstaan rondom common ground, worden demo’s van vele developerteams gevalideerd op een van de drukbezochte demomarkten en worden customer journeys rondom inclusieve dienstverlening herontworpen met alle aanwezigen uit de keten.

Voor een uitgebreidere toelichting op o.a. het fieldlab en het programma in wording, kijk op werkenaaneenoverheid.pleio.nl.