Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

‘Zorgeloos Vastgoed’ door regie op gegevens

19/01/2021

 

Het afsprakenstelsel ‘Zorgeloos Vastgoed’ gaat in de woningbranche zorgen voor snellere, betere en completere dienstverlening. Het stelsel regelt het veilig (her)gebruik van betrouwbare en gevalideerde gegevens in de vastgoedketen. Dit levert voordelen op voor zowel consument als dienstverleners en zorgt voor meer regie op gegevens.

Magazine Deel

Er bestaan al verschillende initiatieven die zorgen voor meer regie op de eigen gegevens. Het afsprakenstelsel ‘Zorgeloos Vastgoed’ is daar 1 van.  In januari 2021 verschijnt de derde editie van het digitale magazine ‘DEEL’. Daarin gaan Leon Roseleur (Zorgeloos Vastgoed), Lisa klein Goldewijk (BZK) en Reinier van der Heijden (Hypotheken Data Netwerk) met elkaar in gesprek over de ontwikkeling van het programma Zorgeloos Vastgoed. Daarnaast geeft het magazine een beeld over de actuele stand van zaken rondom regie op gegevens. In het magazine is tevens aandacht voor toekomstvisies en voor praktische toepassingen.

Meer weten?

Lees het artikel over ‘Zorgeloos Vastgoed’ op de Pleio Community van Regie op Gegevens.  Wil je in januari het gehele magazine lezen? Stuur een mail en ontvang het magazine in je mailbox zodra het online staat.

Wellicht ook interessant voor u: