Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Nieuwjaarswens en compilatie VIAG congres 2020

20/01/2021

We kijken terug op een bijzonder jaar. Wat hebben jullie enorm moeten schakelen en alle zeilen bij moeten zetten om de dienstverlening door te laten gaan. We hebben de grote versnelling ingezet om digitaal te communiceren en te werken.  Dit leidde soms tot briljante mislukkingen om vervolgens weer verder te gaan.  Hier was veerkracht voor nodig en dat hebben jullie in grote mate getoond. Iets om trots op te zijn!

 

In bijgaande video kun je nog een compilatie zien van het laatste congres, met daarin korte quotes van de diverse sprekers. Willen jullie meer informatie over de sprekers? Neem dan gerust contact met ons op. Veel plezier bij deze terugblik.

2021 is gestart, het jaar waarin de VIAG op 22 oktober 30 jaar bestaat! Dat maakt dat 2021 weer een bijzonder jaar voor de vereniging wordt.  

We kijken uit naar een succesvol jaar waarin we elkaar voorlopig online en hopelijk ook weer live gaan ontmoeten.