Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Nieuwe toolkit voor digitale transformatie

02/02/2021

Traineebureau DisGover heeft  een toolkit gemaakt ‘Over Starten met Stoppen’. De toolkit richt zich specifiek op professionals die zich bezig houden met digitale transformatie. Het pakket omvat volgens de makers “handvatten voor organisaties om vanuit een ander perspectief naar digitale transformatie te kijken”. De toolkit is een initiatief van provinciesecretaris Jan van Ginkel van de provincie Zuid-Holland. 

Afrekenen met blokkades

In de toolkit vinden gebruikers instrumenten om drempels weg te nemen die digitale transformatie in de weg staan. Denk aan gedrag, systemen of principes. DisGover verrichtte hiervoor de afgelopen maanden onderzoek bij diverse organisaties. De toolkit bevat informatieve podcasts, een luisterboek en communicatiemiddelen waarmee gesprekken over blokkades kunnen worden gevoerd.

Toolkit bekijken

Professionals vinden de toolkit op de website van DigiTrash. Voor meer informatie: Nieuwe toolkit voor digitale transformatie - Digitaleoverheid.nl