Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Nieuw IPv6 forum voor gemeenten en gemeentelijke samenwerkingsverbanden

30/03/2021

Voor vragen en informatie over IPv6 kunnen gemeenten vanaf vandaag ook terecht op het nieuwe IPv6 forum van VNG Realisatie. Op het forum worden actuele thema’s, ervaringen, ideeën en vragen behandeld over IPv6. Het is de ideale omgeving om met elkaar informatie uit te wisselen. De nadruk ligt in eerste instantie op IPv6 voor externe bereikbaarheid (websites en maildomeinen). Op het forum vindt u ook links naar een groot aantal handige tools, handleidingen en webinars over IPv6.

Het IPv6 forum is bestemd voor medewerkers van gemeenten en gemeentelijke samenwerkingsverbanden. Het forum is een ideaal ontmoetingspunt voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp en de toepassing van IPv6. Hier kunnen zij discussies starten, documenten worden gedeeld en vragen worden gesteld. Het forum is nadrukkelijk ook gericht op het realiseren van de doelstelling om de gehele overheid per eind 2021 ook via IPv6 bereikbaar te maken. Dit besluit van de staatssecretaris van EZK, Mona Keijzer, is de formele bekrachtiging van het zogenaamde OBDO besluit

Heb je vragen neem dan contact op met het IPv6 team van VNG Realisatie: ipv6@vng.nl.

Bekijk het Ipv6 forum