Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Podcast serie over informatiebeveiliging online

30/03/2021

Het Centrum Informatiebeveiliging en privacybescherming (CIP) deelt haar kennis via CIP podcasts. De serie is bedoeld voor professionals en bestuurders in de publieke sector. De eerste afleveringen gaan over ‘Internet of things’, privacy voor bestuurders en de kracht van kwetsbaarheid.

Podcasts

Het CIP is actief op verschillende media zoals YoutubeLinkedin en natuurlijk via de eigen Pleio Community. De CIP podcasts zijn te vinden via SpotifyGoogle Podcasts en in iTunes. Zoek op: ‘CIP podcast kennis’ en volg direct het account.

Terugkijken

Het afgelopen jaar waren er veel online congressen en bijeenkomsten. Een voordeel daarvan is dat deze vaak zijn terug te kijken. Digitaleoverheid.nl maakte een terugkijk en luister ABC waarin vele events en podcasts staan om terug te kijken en beluisteren.