Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Update GT Mobiele Communicatie 3

30/03/2021

Binnenkort publiceert de VNG de tweede Algemene Functionele Beschrijving (AFB). Die dient als input voor het tweede digitale inloopspreekuur GT Mobiele Communicatie 3, dat op 8 april plaatsvindt. U kunt zich daarvoor inschrijven via het aanmeldformulier.

Deadline inschrijving 1 mei, 17.00 uur

In de eerste helft van april ontvangt de colleges van B en W een Ledenbrief van de VNG met de oproep om zich in te schrijven voor de aanbesteding. Dat kan tot en met 1 mei aanstaande. Graag zien wij uw inschrijving tegemoet. Het kan zijn dat u graag mee wilt doen maar geen kans ziet binnen de gestelde termijn in te schrijven, bijvoorbeeld omdat u voor uw interne proces meer tijd nodig hebt of wellicht om een andere reden. In dat geval verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Dat kan via de mail gtproject@vng.nl of telefonisch op 06-14559445 (Tom van der Kruys). De inschrijfformulieren vindt u op onze webpagina