Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Fortinet TECH-seminar Public Cloud inspiratiesessie voor lokale en centrale overheid 29 april 2021

13/04/2021

Digitale transformatie is een vaak gebruikte term binnen de overheid. De ontwikkeling en opkomst van cloud diensten, in welke vorm dan ook, dwingt ons om onze ICT infrastructuur en organisatie anders in te richten. Zowel op nationaal als lokaal niveau is de uitdaging om meer te doen met minder. Als gevolg van de COVID-19-pandemie zijn de middelen sterk afgenomen, terwijl de vraag naar digitale diensten toe is genomen. Het is wat ons betreft een gegeven dat elke overheidsorganisatie op termijn diensten gaat afnemen in de public cloud.

De public cloud is voor veel organisaties een nieuw domein binnen de ICT infrastructuur en dit brengt veel uitdagingen met zich mee. Waar haal je als organisatie de juiste kennis vandaan? Wat zijn de mythes en aannames? Hoe blijven we aan de BIO voldoen? Welke securitymaatregelen moeten er worden ingeregeld?

In ons webinar geven we in pakweg 1,5 uur antwoorden op deze vragen. Op een pragmatische wijze bespreken we de best-practices en de valkuilen van de public cloud en geven wij u tips en inzichten waar u direct mee aan de slag kunt.

Voor het programma en aanmelden NL Seminar cloud inspiratie voor lokale en centrale overheid (fortinet.com)