Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Herhaalde oproep “Derde week van Grip op Informatie”

13/04/2021

Van donderdag 15 tot en met donderdag 22 april vindt de derde week van Grip op Informatie plaats met een groot aantal gemeenten. Er worden twaalf webinars gegeven met 37 sprekers uit 16 gemeenten. De bijeenkomsten staan allemaal in het teken van informatiebeheer, actieve openbaarmaking en digitale duurzaamheid. Het initiatief voor deze week komt voort uit het gelijknamige  project Grip op informatie, waarmee gemeenten zich voorbereiden op de komst van de Wet open overheid en op het verbeteren van de gemeentelijke informatiehuishouding.

Meer informatie en aanmelden

Bekijk het programma (PDF). U kunt zich aanmelden voor een of meerdere sessies via het aanmeldformulier. U kunt de webinars ook na afloop terugkijken.

Aanmelden voor de sessie 'Hoe ziet de toekomst eruit van een archiefinstelling?' gaat via het aanmeldformulier op formdesk.com