Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Lancering database FUTUREGOV.NL

13/04/2021

 

De Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar draagt bij aan transparantie en kennisdeling binnen de overheid door exceptioneel werk van overheidsorganisaties in het zonnetje te zetten. De ‘Futuregov’ database is een initiatief van de Vereniging voor OverheidsManagement en bevat de inzendingen van de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar van de afgelopen jaren. Het systematisch toegankelijk maken van deze waardevolle informatie draagt bij aan een klimaat waarbinnen een open gesprek kan worden aangegaan over het verbeteren van overheidsorganisaties.

Het doel van de database is om de inzendingen voor een breed publiek beschikbaar te maken en zo kennis te delen over de best practices van overheidsorganisaties. Bovendien kan de database worden gebruikt als inspiratie voor toekomstige inzendingen van de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie

De database staat vanaf maandag 29 maart online. Om van de database gebruik te maken, zie http://www.futuregov.nl/. Voor de opname van de inzendingen in deze database is expliciet toestemming gevraagd aan de betrokken organisaties.