Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Doe mee: European Public Sector Award 2021

27/04/2021

Bent u trots op een door u/jullie gerealiseerde innovatieve topprestatie? Ga dan voor een internationale prijs en leer van innovaties van Europese collega’s. Meldt uw innovatie aan voor de European Public Sector Award (EPSA) 2021. De deadline voor de inzendingen is 3 mei 2021.

Categorieën

De EPSA is een prestigieuze Europese prijs voor innovatieve topprestaties van overheidsorganisaties in heel Europa. Er zijn 3 prijscategorieën, namelijk:

Meer informatie

De EPSA wordt georganiseerd door het Europees Instituut voor Bestuurskunde (EIPA) in samenwerking met de Europese Commissie, de nationale overheden van Nederland, Oostenrijk, Hongarije, Italië, Luxemburg, de provincie Limburg en de stad Maastricht.
Op 7 april is er een informatiebijeenkomst waarvoor u zich kunt inschrijven via Zoom of stuur een e-mail naar info.epsa@eipa.eu.