Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Optimaal Digitaal spel ook online te spelen

27/04/2021

Het Optimaal Digitaal spel is sinds enige tijd ook volledig online te spelen. Met de game verbeteren organisaties  spelenderwijs  hun (online) dienstverlening met behulp van meer dan 100 tips. Interesse om spelleider te worden? Dat kan, op 13 april en 11 mei staan 2 trainingen gepland.

Over het spel

Optimaal Digitaal is een online platform van de kenniscommunity Gebruiker Centraal. Het spel richt zich op  professionals binnen de overheid die werken aan het verbeteren van (digitale) dienstverlening. Spelers krijgen  een schat aan informatie gebaseerd op ervaring en kennis van overheidscollega’s, bedrijven en onderzoek. Het doel van Optimaal Digitaal is kennis delen, over de grenzen van de verschillende overheidsorganisaties heen. Maar ook om te inspireren, te helpen en tot actie aan te zetten.

Spelleider worden?

Interesse om spelleider  te worden van het Optimaal Digitaal Online spel? Meld je dan nu aan voor de gratis spelleider training! Deelnemers leren tijdens de training het spel kennen en krijgen tips en tricks aangereikt. De training duurt ongeveer 2 uur  en na afloop ontvangen deelnemers een certificaat.