Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Doe mee aan de NORA Gebruikersweek

11/05/2021

 

Architecten, beleidsmedewerkers en bestuurders werkzaam binnen de digitale overheid, opgelet! Vanaf 25 mei organiseert NORA (Nederlandse Overheid Referentie Architectuur) een gebruikersweek met het thema ‘Samen!’ Professionals kunnen een sessie organiseren om op die manier kennis en ervaring met elkaar te delen.

Van 25 mei tot 4 juni

De NORA gebruikersweek is bedoeld om onderling kennis uit te wisselen. NORA vindt het belangrijk om gezamenlijk vaker over de grenzen van de eigen organisatie heen te kijken en de handen ineen te slaan met andere disciplines, organisaties en bestuurslagen.

Oproep: sluit aan en denk mee

Interesse om een sessie te organiseren? NORA is op zoek naar sessies waarin men vertelt over successen, uitdagingen in het werk, opgedane ervaringen en inspirerende ideeën.  Geïnteresseerden die een sessie willen organiseren melden zich via de e-mail.

Uitnodiging eind april

Het definitieve programma is sinds eind april online. Vanaf dat moment start de inschrijving voor de verschillende sessies. Bekijk de NORA website voor alle actuele informatie.