Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Bechtle NEXT Digital 24 juni 2021

25/05/2021

Bechtle NEXT is hét jaarlijkse event van Bechtle over recente IT-trends en ontwikkelingen. Dit jaar vindt het niet plaats op ons hoofdkantoor in Eindhoven, maar kun je het event thuis vanuit je eigen stoel bijwonen. En je mag er zeker van zijn: ook vanuit onze studio laten we je het echte Bechtle NEXT gevoel ervaren! Interessante interne en externe sprekers nemen je tijdens het digitale event mee in het veranderende IT-landschap. Deze sessies combineren we, zoals je van ons gewend bent, met fun en digitale interactie.

Op onderstaande vragen krijg je een antwoord tijdens Bechtle NEXT Digital.

  • Hoe ziet de werkplek van de toekomst eruit?
  • In welke mate wordt digitaal (samen)werken de toekomst?
  • Bestaat er een toekomst zonder security-risico’s?

Datum: 24 Juni
Tijd: 15.30 - 16.30 uur
Host: Tom Jessen

Meld je snel aan voor dit event!
 

JA, IK BEN ERBIJ!

Voor meer informatie  klik Bechtle NEXT Digital