Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

GT End User Devices aanbesteding is gestopt

26/05/2021

Door de gezamenlijke inkoop van end user devices (smartphones, PC’s, tablets, etc.) kunnen er voordelen worden behaald voor gemeenten en gemeentelijke deelnemingen. De gemeenschappelijke doelen komen in deze regeling naar voren: lagere kosten, kwaliteit en ontzorgen van gemeenten.

Doel van dit product

Gemeenten en gemeentelijke deelnemingen in staat stellen geselecteerde apparatuur en eventueel aanvullende dienstverlening af te nemen tegen gemaximeerde, lagere tarieven. 

Aanbesteding is gestopt

De directie VNG heeft op 26 april 2021 besloten deze aanbesteding te stoppen. De deelnemende gemeenten en deelnemingen zijn geïnformeerd over de wijze van stoppen en worden begeleid waar dat mogelijk en gewenst is.