Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Nathan Ducastel ook de komende periode directeur VNG Realisatie

22/06/2021

Nathan Ducastel blijft de komende periode directeur van VNG Realisatie. Zijn tijdelijke benoeming wordt hiermee verlengd. Ducastel begon op 19 juni 2020 als tijdelijk directeur-bestuurder van VNG Realisatie voor de periode van één jaar. Ducastel combineert de functie met zijn baan als beleidsdirecteur Informatiesamenleving bij de VNG.

Vooruitgang

Algemeen directeur VNG Leonard Geluk is verheugd over de verlenging: “De combinatie van functies bevalt goed; het brengt ons dichter bij elkaar. We zien een mooie vooruitgang in de realisatie van onze opgaven. We zijn zeer tevreden over de wijze waarop Nathan het afgelopen jaar invulling heeft gegeven aan zijn werkzaamheden. En we zijn blij dat ook Nathan heeft aangegeven dit nog verder voort te willen zetten.”

Ducastel werkt sinds december 2017 bij de VNG – eerder werkte hij onder meer voor PBLQ en het ministerie van Binnenlandse Zaken.

VNG Realisatie werkt samen met gemeenten aan oplossingen om de gemeentelijke uitvoering te verbeteren.