Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Wie hackt Den Haag?

24/08/2021

De gemeente Den Haag laat zich 27 september weer hacken tijdens Hâck The Hague. Daarmee wil de gemeente haar weerbaarheid vergroten en leveranciers stimuleren om in digitale topconditie te zijn. Nieuw dit jaar is een prijs voor studenten: de Hâckademic Award.

Spelregels

Tijdens Hâck The Hague sporen 200 ethische hackers uit binnen- en buitenland kwetsbaarheden in de Haagse digitale infrastructuur en leveranciers op. Er zijn wel spelregels.  Bijvoorbeeld dat hackers de gevonden kwetsbaarheden met bewijs melden en niet openbaar maken.

Doe mee!

Denk jij dat je de gemeente Den Haag had kunt hacken? Helaas, de inschrijftermijn was tot 1 juli 2021 in bij Hâck The Hague. De jury bestaat uit cybersecurity-specialisten. Er zijn prijzen te winnen in 4 categorieën:

  • Meest creatieve hack
  • Meest geavanceerde hack
  • Meest impactvolle hack
  • Hckademic Award (studentenprijs).

Ook interessant

Geen hâckambities, maar wel werken aan informatieveiligheid? Zet dan 1 november in je agenda. Dan vindt voor het derde jaar op rij de overheidsbrede cyberoefening plaats. In oktober zijn er bovendien verschillende interessante overheidsbrede Cyberwebinars. En zorg dat je organisatie is voorbereid met een van de games uit de toolbox Cyberincident.