Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

VIAG digitale themadag 17 september 2021

07/09/2021

 

Op vrijdag 17 september a.s. staat van 10.00 tot 12.00  uur de volgende digitale  VIAG themadag op de agenda. Het thema voor deze themasessie is “Hybride werken/-plekken”.

Terug naar het “oude normaal” zal niet meer aan de orde zijn. Ook wij als gemeentelijke organisaties zullen het “nieuwe normaal”, waar een hybride werkwijze een natuurlijk onderdeel van uit zal maken, omarmen en implementeren.

Een aantal gemeenten heeft hier inmiddels praktijkervaring opgedaan. Zij zullen ons meenemen in de do’s en dont’s van (de implementatie) van hybride werken. Ook wordt er vanuit leverancierszijde oplossingen en mogelijkheden aan u voorgelegd. Het programma zal binnenkort op onze website beschikbaar komen.

Schrijf deze datum alvast in uw agenda. U kunt zich ook alvast aanmelden door een aanmelding te sturen naar renk@viag.nl. U ontvangt dan de digitale MS-Teams uitnodiging.