Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Webinar Salesforce ‘Hybride werken voor gemeenten’ 30 september 2021

21/09/2021

In vervolg op hun bijdrage aan de VIAG themadag op 17 september jl. organiseert Salesforce een webinar over hybride werken op 30 september a.s. van 10.00 – 11.00 uur

Hoe pas jij je als gemeente aan de huidige digitale wereld aan?

We werken tegenwoordig vaker op afstand samen met collega's, inwoners en partners, waardoor we automatisch in een hybride en digitaal-eerst wereld terecht zijn gekomen. Digitaal werken is niet langer optioneel, maar gaat niet altijd even vlekkeloos. Deze nieuwe werkelijkheid zorgt ervoor dat organisatieprocessen opnieuw moeten worden gedefinieerd, de inwoner centraal moeten worden gesteld én dat er goed moet worden gekeken waar kansen liggen.

In deze 'hybride' wereld is voor de keuze van de werklocatie niet het beschikbare gebouw leidend, maar het doel van de activiteit, de gewenste mate van interactie met anderen, de efficiëntie van communicatie en de persoonlijke voorkeuren van de ambtenaar.

Salesforce helpt overheidsorganisaties al jaren om vanuit een hybride omgeving te werken. Daarbij is het van cruciaal belang om vanaf elke locatie, met een integraal beeld van de inwoner, snel en gemakkelijk te schakelen in een snel veranderende wereld.

Salesforce ondersteunt je door:

  • Een 360° klantbeeld met alle contacten en lopende zaken - thuis, op het gemeentehuis en onderweg;
  • Een omnichannel dienstverlening via alle kanalen (o.a telefonie, sociale kanalen, chatbot, portaal, enz)
  • De productiviteit van de medewerkers te verhogen; - van eilandjescultuur naar samenwerking tussen teams en afdelingen vanuit een hybride omgeving

Flexibel werken is het nieuwe normaal maar hoe faciliteren we dat? 

Hoe informeer je medewerkers over wat het nieuwe normaal is, hoe zorg je ervoor dat iedereen gemakkelijk een bureau kan reserveren en wat kan je nog meer doen om de medewerker centraal te stellen en goed te informeren bij het weer terug naar kantoor gaan. Vanuit Salesforce delen wij graag hoe wij dit hebben gedaan, wat is onze visie op het flexibel werken, welk standpunt nemen wij in, hoe informeren wij medewerkers over het nieuwe normaal op kantoor, wat stellen wij verplicht en hoe zien de kantoren eruit? 

Ook laten wij zien in een korte demo hoe medewerkers gemakkelijk een shift kunnen boeken.

Registreer je hier voor ons webinar op donderdag 30 September om 10 uur.

Kun je er 30 september niet bij zijn? Meld je dan toch aan, dan ontvang je na afloop alsnog een opname ervan!

Voor aanmelding: https://hybridewerkenvoorgemeenten.splashthat.com/