Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Afvaardiging in adviesraad Common Ground

19/10/2021

Beste leden,

Bij de start van Common Ground is er een adviesraad Common Ground opgericht. Als VIAG zijn we destijds benaderd om een afvaardiging te leveren vanuit met name de kleinere gemeenten. Inmiddels is er door vertrek van de afgevaardigde weer ruimte voor een collega uit een kleinere gemeente. De grotere gemeente zijn vanuit het CIO beraad en de IMG al vertegenwoordigd.

Wat wordt er van je verwacht?

De adviesraad komt 5x jaar bijeen, voor een bijeenkomst van 3 uur. Er zal wat voorbereid moeten worden. Het gaat om ongeveer 4 uur per maand en daarmee 5-6 werkdagen per jaar. Een profiel is er niet, maar men zoekt een vertegenwoordiging van een kleinere gemeente op het gebied van het I-werkveld. Affiniteit en of inzicht in Common Ground als informatiekundige visie is rand voorwaardelijk.

Ben jij de collega die we zoeken?
Lijkt het je interessant om je bijdrage te leveren aan de adviesraad? Meld je dan via secretaris@viag.nl. Heb je aanvullende vragen neem dan contact op met bestuurslid Antoinette van Leeuwen; a.van.leeuwen@zeist.nl of 0650244913.