Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Exporteren en importeren data uit ENSIA tool nu mogelijk

30/11/2021

 

In de ENSIA-tool is het mogelijk om alle vragenlijsten te exporteren en te importeren. Dit maakt het mogelijk om vragenlijsten in te lezen in bijvoorbeeld een Information Security Management System (ISMS) en vervolgens de antwoorden uit het ISMS weer in te lezen in de ENSIA-tool. Daarvoor moet de ISMS-leverancier zich wel houden aan het specifieke format van de export uit de ENSIA-tool. Op de pagina ENSIA treft u de handreiking met validatieregels die nodig zijn om de uitwisseling met de ENSIA-tool mogelijk te maken.

Voor technisch inhoudelijke vragen over de import-/exportfunctie kunnen leveranciers contact opnemen met de leverancier SEP via: ensia@sep.nl

Downloads

Exporteren en importeren van vragenlijsten in ENSIA (PDF)