Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De inspiratiebijeenkomst Omnichannel op 18 november gemist?

14/12/2021

Was u niet in de gelegenheid om de Omnichannel inspiratiebijeenkomst van 18 november jl. bij te wonen? De bijeenkomst en negen breakout-sessies zijn terug te kijken.

De video-opnames en bijhorende PowerPointpresentaties van de sprekers vindt u op de webpagina Omnichannel-dienstverlening. Ook de onderzoeksresultaten en handreiking staan gepubliceerd. Denk hierbij aan de tools en praktijkcases studies voor overheidsorganisaties in de Toolkit 2.0, de referentiearchitectuur omnichannel inclusief Integraal Klantbeeld & ProductDienstStatus functie. Het referentiekader ondersteunt gemeenten en leveranciers bij het ontwerpen en implementeren van een omnichannel architectuur. Zie ook het verkenningsonderzoek over de impact van omnichannel op mens en organisatie door de A&O fonds Gemeenten.

Wilt u verder in gesprek over de omnichannel aanpak of wilt u deelnemen aan de werkgroep omnichannel? Neem dan contact op met de programmamanager omnichannel Zakia Boucetta: zakia.boucetta@vng.nl