Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Officiële opening Public Services Lab

14/12/2021

Ben jij benieuwd naar digitale kansen voor gemeenten? Het Public Services Lab opent op 27 januari 2022 haar deuren en biedt gemeenten eenvoudig toegang tot alle digitaliseringsexpertise die binnen het Brightlands- en VNG-netwerk beschikbaar is. In Public Services Lab bundelen VNG, gemeente Heerlen en Brightlands hun krachten met gemeenten om samen de publieke diensten van de toekomst te ontwikkelen.

Tijdens deze dag gaan we in gesprek over de toekomst van digital dienstverlening en de rol die het lab hier zal spelen. Na de opening gaan we direct aan de slag met verschillende rondetafelgesprekken waarin we samen de eerste stappen zetten om in co-creatie innovatie te versnellen.  

Wil je meer weten over het Public Services Lab? Kijk dan op de website van Brightlands.

Meld je hier aan.