Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Terugkijken: iTour webinars JenV

15/02/2022

 

De iTour van het Ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV): een serie webinars over de onderwerpen data, artificiële intelligentie, informatiebeveiliging, informatiehuishouding, digitalisering en juridica, software- en clouddiensten en de I-strategie. Het webinar-overzicht van 2021 is nu voor iedereen online terug te vinden.

Interessante iTour webinars voor jou?

  1. Kruip in de huid van een hacker(link naar andere website) Experts op het gebied van cybercrime laten zien hoe hackers naar een overheidssysteem kijken. Hoe ontfutselen ze wachtwoorden en dringen ze daarna deze systemen binnen?
  2. Data veilig delen en openbaar maken(link naar andere website) Overheden willen data gebruiken, maar niet dat data op straat komen te liggen. Hoe kunnen ze daar op een veilige manier mee omgaan? Het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (WODC) presenteert de onderzoeksbevindingen over dit onderwerp.
  3. Data, een managementperspectief(link naar andere website) Hoe kunnen bestuurders, managers, beleidsmedewerkers, engineers en data scientists goed samenwerken binnen de complexe datawereld? Hoe kan je met data innoveren of beleid vormen, terwijl je rekening houdt met veiligheid? Chief Data Officer Ronald Damhof legt uit hoe het ‘datakwadrantenmodel’ kan helpen.

Focus iTour

Versterking, verbetering en vernieuwing van de informatievoorziening van JenV is het doel van de iTour webinars(link naar andere website). Houd voor de nieuwe iTour onze Evenementenpagina in de gaten. Aanmelding is voor JenV’ers en professionals met een mailadres van de overheid.