Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

RADIO webinar Verantwoord datagedreven werken

01/03/2022

 

Datum / Tijd: 21 maart 2022 13:00 - 14:00

Een webinar van de RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO). Thema: hoe ziet verantwoord datagedreven werken er in de praktijk uit? Voor zowel de organisatie als de individuele medewerker. Bij het verantwoord gebruik van data zijn transparantie en eigenaarschap essentiële onderdelen. Hoe ga je daar mee om?

Sprekers zijn Rebecca Moody, assistant professor aan de Erasmus Universiteit, en Christian Verhagen, senior adviseur binnen de overheid op het vlak van data en kunstmatige intelligentie (AI). Ze combineren inzichten uit de wetenschap met ontwikkelingen uit de praktijk. Ook gaan ze in gesprek met de deelnemers aan het webinar.

Aanmelden

Leren en meepraten over verantwoord datagedreven werken? Meld je aan op de site van RADI