Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De website van VNG Realisatie gaat over naar vng.nl.

12/04/2022

 

Vanaf deze week is alle informatie over wat de VNG doet met en voor haar leden, de gemeenten in Nederland, te vinden op 1 website: vng.nl. 

Tot voor kort waren de projecten, programma’s, producten en diensten die door VNG Realisatie worden uitgevoerd te vinden op de website vngrealisatie.nl. Nu zijn deze overzichtelijk gepubliceerd op vng.nl. Hier vindt u een overzicht van de producten die door ons worden ontwikkeld of beheerd en die gemeenten in Nederland ondersteunen in een krachtige lokale uitvoering. Dit overzicht wordt regelmatig geactualiseerd. Ook informatie over onze organisatie, de GGU en Samen Organiseren is vanaf nu vindbaar op vng.nl.

Door het samenbrengen van informatie over beleid én uitvoering op 1 centraal websiteplatform kunnen wij onze leden en andere geïnteresseerden nog beter informeren.