Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Oefen mee tijdens overheidsbrede cyberoefening

21/06/2022

 

Hoe moet je handelen tijdens een cybercrisis? Dat leer je natuurlijk het best door te oefenen. 31 oktober vindt daarom voor de 4e keer de Overheidsbrede Cyberoefening plaats. Nieuw dit jaar: je kan met je eigen organisatie simultaan mee-oefenen. Je kunt net als voorgaande jaren ook als individu deelnemen aan deze interactieve cyberoefening.

Toolkit

Het Overheidsbreed Cyberprogramma biedt een toolkit met uitleg over het scenario en op welke manier jouw organisatie zelf mee kan oefenen. Het crisisteam van jouw organisatie komt voor dezelfde uitdagingen te staan als het crisisteam in de studio. Dagvoorzitter Chris van ’t Hof neemt bovendien regelmatig contact op met de lokale crisisteams om te horen hoe het jullie vergaat.

Meedoen

Heeft jouw organisatie interesse om mee te oefenen, binnen jullie eigen organisatie? Laat dat dan weten via weerbaredigitaleoverheid@ictu.nl. Het projectteam neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om de verdere details te bespreken.

Webinars

Net als vorig jaar organiseert de overheidsbrede cyberoefening ook een groot aantal webinars. Bekijk het programma en meld je aan(link naar andere website).

De overheidsbrede cyberoefening en -webinars(link naar andere website) worden georganiseerd door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Gerelateerd