Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Ontdek de impact van technologie op jouw werk

06/09/2022

 

Ben jij overheidsprofessional en kreeg je recent te maken met nieuwe technologie op het werk?

Een nieuw (software) systeem (zoals ERP of CRM), digitalisering van dossiers, datagedreven werken, kunstmatige intelligentie en automatisering (chatbots bijvoorbeeld) of nieuwe communicatietechnologie (zoals videobellen of online vergaderen). Vul dan de Technologie Monitor in.

Meer grip op je werk

Na het invullen van de vragen krijg je een persoonlijk rapport. Dit laat zien welke aspecten van je werk zijn veranderd na de invoering van die nieuwe technologie. En ook op welke manier. Wat is de invloed van technologie op de kwaliteit van je baan? Daarbij krijg je ook tips die je kunnen helpen om meer grip te krijgen op je werk en welzijn. Bijvoorbeeld verschillende manieren om met de digitale transitie om te gaan en werkstress te verminderen. De monitor is bruikbaar voor professionals bij de Rijksoverheid én andere overheden.

Invullen is vrijblijvend en duurt ongeveer 10 minuten. De Technologie Monitor(link naar andere website) is een initiatief van A+O fonds Rijk en de Universiteit Utrecht.