Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Finall Call: Uitnodiging VIAG Bedrijfsleden themadag 7 oktober 2022

04/10/2022

Beste VIAG leden,

 

Hierbij nodigen wij u uit voor een VIAG bedrijfsleden themadag bij Cenctric, Antwerpseweg 8, 2803 PB  te Gouda.

Maarten Hillenaar, algemeen directeur van de divisie Public Sector Solutions, ontvangt u namens Centric graag in Gouda vanaf 12.00 uur. Voordat het inhoudelijk programma start wordt u een lunch aangeboden door Centric. De dag wordt afgesloten met een drankje en een hapje.

Inhoudelijk zullen een aantal onderwerpen de revue passeren. Dit is de o.a. een inkijk in de toekomst van de VIAG alsmede het resultaat van de 3-daagse Common Ground bijeenkomst (27 t/m 29 september)  en de visie van Centric hierop.

Wilt u op deze middag aansluiten, stuur dan een mail ons secretariaat, Renk Ruijter renk@viag.nl. U kunt zich aanmelden tot 6 oktober 2022.

Graag tot 7 oktober a.s.!

Het bestuur van de VIAG,