Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Geslaagde VIAG bedrijfsledenthemadag bij Centric op 7 oktober 2022

11/10/2022

Op 7 opktober jl. zijn we enthousiast ontvangen door Maarten Hillenaar namens Centric in Gouda. In de ochtend heeft het bestuur samen met de regiovoorzitters zich gebogen over een voorstel betreffende de toekomst van de VIAG. Tijdens de extra Algemene Leden Vergadering op 4 november a.s. zal dit aan u worden voorgelegd. Noteer deze datum vast in uw agenda.

In de middag, na een heerlijke lunch, zijn wij door Maarten Hillenaar, Eddy van de Werken en René Bliekendaal van Centric meegenomen in hun CommonGround visie alsmede de aanpak hiervan. Vervolgens is inzicht gegeven in de transitie naar een SaaS omgeving (vanaf december 2023) en de bijbehorende architectuurinrichting.

Voor alle presentaties verwijzen wij u graag naar 2022-10-07 VIAG Themadag - VIAG