Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Geslaagde VIAG themadag 4 november 2022

15/11/2022

Vrijdag 4 november jl. was een belangrijke dag. Tijdens de Algemene Leden Vergadering in de ochtend is ingestemd met resultaat van het onderzoek “toekomst van de VIAG” en tevens besloten om een vervolgopdracht te verstrekken. Voor de leden (achter inlog) zijn de beslispunten beschikbaar op onze website.

In de middag hebben William Swaters en John Froger van Verdonck , Klooster & Associates ons meegenomen in “Duurzame en succesvolle IT Governance met inzet van strategische communicatie”.

In een eerstel deelsessies heeft Theo Peters van VNG realisatie ons meegenomen in “hoe worden de stappen gezet naar de brede transitie van Gommon Ground en de realisatie zowel bij gemeenten als bij onze landelijke partners? En wie neemt dan welke rol?”.

In de tweede deelsessie heeft Nausikäa Efstratiades (hoofd IBD) en Bas Nieuwesteeg van de IBD ons meegenomen in het IBD Dreigingsbeeld: Groeiende dreiging ransomware-aanvallen – Informatiebeveiligingsdienst.