Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Strategische conferentie Haal Centraal 2 december 2022

15/11/2022

Beste VIAG-leden,

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de strategische conferentie Haal Centraal op vrijdagmiddag 2 december vanaf 13:30 in Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Tijdens de borrel na afloop van de conferentie is er ook tijd om te netwerken.  

De conferentie is bedoeld voor managers, directeuren en eindbeslissers van gemeenten en marktpartijen. Deelnemers kunnen zich aanmelden via dit aanmeldformulier

Om het programma goed af te stemmen op de verschillende behoeften en ervaringen vragen wij deelnemers deze poll voor 28 november in te vullen. 

Achtergrond 

Gemeenten en leveranciers zijn aan de slag met de Haal Centraal API’s. Tijdens deze strategische conferentie willen we met u in gesprek over de uitdagingen die u hierbij ondervindt, welke kansen er liggen voor collectief opdrachtgeverschap en over nieuwe business voor het tijdperk na het gegevensmagazijn.  

Het bestuur van de VNG heeft per 1 oktober 2022 de Haal Centraal API-specificaties tot standaard verklaard volgens het principe ‘pas-toe-of-leg-uit’. Dit betekent concreet dat gemeenten waar mogelijk de gestandaardiseerde specificaties moeten gebruiken of uit moeten uitleggen waarom ze dat niet doen. 

Globale programma 

13:30 

Inloop 

14:00 

Opening 

14:05 

Nut en noodzaak 

14:15 

Praktijkcasussen gepresenteerd door gemeenten en hun leverancier 

14:45 

Pauze 

15:00 

Uitdagingen en kansen nieuwe business 

15:25 

Voorstellen voor collectief opdrachtgeverschap 

15:45 

Key note speaker 

16:00  

Netwerkborrel 

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze uitnodiging, aarzelt dan niet om contact met mij op te nemen. 

Met vriendelijke groet, 

John van Dijk, Coördinator Kenniscentrum Markt en Overheid VNG Realisatie 

Tel: 06-51966013 E-mail: John.vanDijk@VNG.nl