Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

3 miljoen beschikbaar voor digitale innovaties overheid

23/03/2023

Heb jij een goed idee om de digitale dienstverlening van de overheid te verbeteren? Vraag dan een financiële bijdrage aan vanuit het innovatiebudget Digitale Overheid. Je kan van 7 tot 31 maart 2023 een aanvraag indienen via de website van RVO.(link naar andere website)

Werkagenda

Het ministerie van BZK vindt innovatieve dienstverlening van groot belang. In de Werkagenda Waardengedreven Digitaliseren speelt innovatie een belangrijke rol. Het innovatiebudget is een bedrag van 3 miljoen euro bedoeld om projecten op te starten, op te schalen of te borgen. Zo kan de digitale dienstverlening van de overheid verbeterd worden.

Selectie

Een jury met vertegenwoordigers van beleidsdepartementen, decentrale overheden, burgers, bedrijfsleven en wetenschap bepaalt welke overheidsprojecten en vraagstukken een bijdrage krijgen. Dat doen zij aan de hand van een aantal selectiecriteria.

Informatie

Wil je meer informatie over het Innovatiebudget Digitale Overheid? Op donderdag 9 maart vindt een online meeting plaats waarin je vragen kunt stellen. Of mail je vragen over de procedure naar innovatiebzk@rvo.nl. Wil je een seintje krijgen zodra het aanvraagformulier online staat? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van digitale overheid.nl.