Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

In Memoriam Martin Hartendorp

18/04/2023

Eind 2022 is een actief (korte tijd gepensioneerd) VIAG lid Martin Hartendorp op 70-jarige leeftijd overleden. Martin heeft diverse managementfuncties ingevuld. Bij gemeente Zaanstad, regio Alkmaar en zijn laatste functie was informatiemanager en teamleider BMO bij Gemeente Langedijk (nu gemeente Dijk en Waard).

Martin was een trouw bezoeker aan het VIAG congres, de VIAG themadagen en heeft ook zijn inhoudelijke bijdrage geleverd aan praktijksessies en zijn lidmaatschap aan de kascontrolecommissie. Wij zijn Martin hier heel dankbaar voor.

Hier treft u nog een foto van Martin aan met zijn directe collega’s Sanne van Leeuwen en Alex Huisman tijdens het VIAG congres.

 

Wij wensen zijn vrouw en kinderen veel sterkte toe!