Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De digitale overheid: toe aan een paradigmashift?

05/05/2023

Arno Visser, scheidend president van de Algemene Rekenkamer, stelde dat het openbaar bestuur stokt. Hoewel iedereen probeert het goede te doen stokt het en er is een paradigmashift, een fundamentele verandering, nodig om het tij te keren.

Stokt de digitale overheid ook? En zo ja, wat is er nodig om dat aan te pakken? Ter gelegenheid van de pensionering van Dirk Schravendeel organiseert Kenniscentrum Analyse daar een kennissessie over. Vier panelleden, die elkaar begin van de jaren '90 bij de VNG tegenkwamen en sindsdien hun sporen in de digitale overheid hebben verdiend, gaan erover in gesprek. Gespreksleider is Nathan Ducastel, algemeen directeur van VNG Realisatie.

Het panel bestaat uit:

  • Maarten Hillenaar, algemeen directeur Centric PSS
  • Arre Zuurmond, regeringscommissaris informatiehuishouding
  • Jaap Uijlenbroek, CEO Lento.eu
  • Dirk Schravendeel, onderzoeker Kenniscentrum Analyse VNGR

Locatie en tijd

  • Woensdag 17 mei 2023 Online (livestream)
  • 16.00 - 17.00 uur

Doelgroep

  • Bestuurders en ICT professionals die met de toekomst van de digitale overheid bezig zijn

Kosten

  • Geen

Aanmelden

Organisator

VNG Realisatie