Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Doe mee aan lezersonderzoek van digitaleoverheid.nl

14/06/2023

Bezoek jij met enige regelmaat de website en social media kanalen van digitaleoverheid.nl? Doe dan mee aan ons lezersonderzoek(link naar andere website).  Dit kost slechts 5 minuten van je tijd. Met de uitkomsten van het onderzoek verbeteren we de communicatiekanalen van digitaleoverheid.nl en zorgen we voor nog interessantere content.

Doel

De website digitaleoverheid.nl wordt gemaakt in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). De webredactie en BZK zijn benieuwd wat de lezers van de website, nieuwsbrief en social media kanalen vinden. Daarom heeft het ministerie van BZK aan ICTU de opdracht gegeven om hier onderzoek naar te doen. De uitkomsten van het onderzoek gebruiken we om de website en communicatiekanalen van digitaleoverheid.nl te verbeteren. Je kunt tot uiterlijk 30 mei de vragenlijst invullen.

Meer informatie

  • De verzamelde onderzoeksgegevens worden uitsluitend gebruikt voor dit onderzoek;
  • Heb je vragen over het onderzoek? Mail dan naar onderzoek@ictu.nl onder vermelding van lezersonderzoek digitaleoverheid.nl;

Bekijk de privacyverklaring