Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

GemeenteDelers: doe jij ook mee?

13/09/2023

Ieder jaar gaat de VNG met het initiatief GemeenteDelers op zoek naar nieuwe lokale casussen die andere gemeenten kunnen hergebruiken. Bewezen oplossingen, zodat meer inwoners, ondernemers, gemeenten en regio's ervan kunnen profiteren. Gemeenten hoeven het wiel niet iedere keer opnieuw uit te vinden, maar kunnen aan de slag met jouw inzending. 

Iedere gemeente kan meedoen aan GemeenteDelers. 

Andere gemeenten kunnen jouw initiatief hergebruiken of met jou samenwerken om het verder te ontwikkelen. Het grote voordeel voor jou? In elke ronde ontvang je advies op jouw casus van deskundige scoorders, assessoren en juryleden.  

Een succesvoorbeeld hieruit is Het Open Webconcept (finalist 2022) dat nu door meer dan 20 gemeenten gebruikt wordt en is uitgebreid met een plug-in voor de publicatie van WOO-verzoeken.  

Wil je met jouw casus graag meedoen aan GemeenteDelers 2024? Vul dan dit aanmeldformulier in voor 1 december 2023!