Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Ken jij het Netwerk omgevingsplan van de VNG al?

04/10/2023

Veel gemeenten werken aan dezelfde vraagstukken rond het omgevingsplan. De VNG organiseert het Netwerk omgevingsplan waar je kennis kunt vergaren, ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen. Tijdens de online bijeenkomsten en vragenuren komen verschillende onderwerpen aan bod, toegelicht door VNG experts en professionals uit de praktijk. Zo helpen we elkaar verder.

Leden van het Netwerk omgevingsplan ontvangen voor elke bijeenkomst een uitnodiging. Ben je nog geen lid van het Netwerk omgevingsplan? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Je beslist zelf per keer of je de bijeenkomst bijwoont.

Heb je zelf een vraagstuk waar je tegenaan loopt? We geven jou graag de ruimte om jouw ideeën en uitdagingen met ons en andere gemeenten te delen. Dit kan in de netwerksessie zelf of door een e-mail te sturen naar omgevingswet@vng.nl onder vermelding van Netwerk omgevingsplan.