Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Raad van Advies: “Onze leden zijn onze belangrijkste focus”

20/11/2023

In een recente bijeenkomst van de Raad van Advies met de NEDICTOR-bestuursleden en enkele regiocoördinatoren is de overgang van VIAG naar NEDICTOR uitgebreid besproken. Deze overdracht, die deze zomer werd geïnitieerd, markeert een belangrijke fase in de ontwikkeling van de organisatie.

Achter de schermen is hard gewerkt om de transitie soepel te laten verlopen. Met een vernieuwde energie werd gestart met de organisatie van het eerste NEDICTOR-congres, gepland op 30 november. Echter, met een eerlijke zelfreflectie kwam het besef dat we iets te enthousiast vooruitliepen op de ontwikkelingen. Het congres is dan ook verplaatst naar najaar 2024.

"Waar we ons nu op moeten concentreren, zijn onze leden. Zowel het op orde brengen van de ledenadministratie als het brengen van meerwaarde naar de regio's toe", verklaarde een vertegenwoordiger van NEDICTOR. "De behoefte om te verbinden met elkaar is aanzienlijk. De community moet weer vorm krijgen, terug naar de basis. Daarna kunnen we samen met vernieuwde kracht vooruit."

Ondanks de verschuiving in de planning, blijven we nog steeds actief in het delen van het laatste nieuws uit de ICT/Digitaliseringswereld met jullie. Via deze nieuwsartikels en een 2-wekelijkse nieuwsbrief.

De officiële start van de transitie zal worden gemarkeerd door een Algemene Ledenvergadering op 30 november. Hier zullen formele stappen worden genomen om de overgang van VIAG naar NEDICTOR te bekrachtigen. Ben je lid, maar niet uitgenodigd voor deze ALV? Stuur een mailtje naar info@nedictor.nl.

Momenteel zijn we ook op zoek naar een nieuwe regiocoördinator die de samenkomsten met de regio in goede banen leidt, met de ondersteuning van NEDICTOR. Specifiek wordt gezocht naar een coördinator voor Zuid-Holland en Zeeland/West-Brabant. Geïnteresseerd? Neem contact op via info@nedictor.nl.

We kijken met onverminderd enthousiasme uit naar de verdere ontwikkelingen en versterking van onze ledenorganisatie!