Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De week van Grip, gaat opnieuw door, van 11 april tot en met 18 april 2024

25/03/2024

Het op orde hebben van de informatiehuishouding is voor gemeenten niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook een voorwaarde voor openheid en transparantie. De juiste informatie op de juiste plaats draagt ook bij aan een goede en efficiënte taakuitvoering, aan informatieveiligheid en privacy, aan de kwaliteit van dienstverlening en de mogelijkheden voor innovatie en datagedreven werken.

Een goed functionerend archief, ook voor digitale informatie, is van belang voor verantwoording aan gemeenteraad, toezichthouders, burgers, onderzoekers en journalisten. Daarom organiseert VNG-R, van 11 tot en met 18 april 2024, voor de negende keer 'de week van Grip'.

Hieronder het programma met de mogelijkheid om door te klikken per tijdsslot naar meer info.

Donderdag 11 april 2024

Maandag 15 april 2024 

Dinsdag 16 april 2024 

Woensdag 17 april 2024 

Donderdag 18 april 2024

 

Inschrijven kan via deze link.

Meer informatie over deze bijeenkomst vindt u op de hiervoor bestemde pagina.