Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[bijeenkomst] ALV en Themamiddag in Amersfoort op 11 april 2024

27/03/2024
Kom op donderdag 11 april 2024 onder andere ontdekken hoe de samenkomst van Vlaamse expertise en de visie van Common Ground voor gemeentelijke projecten een meerwaarde kunnen zijn op het gebied van digitale informatievoorziening.
 
Laat je inspireren door innovatieve ontwikkelingen en unieke samenwerkingen (internationaal), in samenwerking met onze zuiderburen van LB365 dé pioniers in gemeentelijke vernieuwing in Vlaanderen en Café Collectief van organisatie DisGover en +ander.
 
Of je nu lid bent of niet, je bent van harte welkom! Deze bijeenkomst is bovendien GRATIS, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk zodat we tijdig de nodige voorbereidingen kunnen treffen.
 
 
Programma

13:30 - 14:00 NEDICTOR ALV (enkel voor leden)

14:00 – 14:45 Samenwerking bij gemeenten – Disgover (trainees) sessie interactief

45’ Welkom in ons Café Collectief. We willen graag met jullie in gesprek gaan over samenwerking onder het genot van een alcoholvrij drankje! Samenwerking is haast iets vanzelfsprekends. Iedereen doet het, maar wat verstaan we nou eigenlijk onder een goede samenwerking? Wat zijn de do’s en don’ts als we een samenwerking aangaan? Wij schenken onze inzichten, deel jij jouw verhaal?

14:45 – 15:00 Pauze 

15:00 – 16:30 LB365 het concept

LB365 stelt besturen in staat om samen innovatieve dienstverlening te organiseren. Besturen die deelnemen aan het project verzamelen informatie rond de interne softwarenoden per dienst. Daarna worden generieke componenten toegewezen aan de noden en verzameld in een software-architectuur.

  • 30' Presentatie organisatie V-ICT-OR/LB365 en ontstaan vanuit idée samen aanbesteden; de werking van het consortium
  • 30’ Presentatie werking van LB365 toepassingen; wat is er al gemaakt en hoe ziet dat eruit
  • 30’ Discussie over hoe kan dit door NL-gemeenten worden opgepakt? Kan NEDICTOR iets betekenen?

16:30-17:30     Napraten en borrel

Locatie: Gemeentehuis van de Gemeente Amersfoort

Mis deze unieke kans niet om geïnspireerd te raken, kennis op te doen en waardevolle connecties te leggen op donderdag 11 april, save this date.(en vergeet je niet in te schrijven)