Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

VANDAAG IS HET ZOVER! Kennissessie informatie- en gegevensrevolutie.

27/06/2024

NEDICTOR organiseert een inspirerende kennissessie over de informatie- en gegevensrevolutie. Samen met Rik Maes verkennen we hoe informatieprofessionals kunnen bijdragen aan veranderingen in deze onzekere tijden. 

Samen met Dion Kotteman, voormalig rijks CIO, heeft hij het manifest "informatie- en gegevensrevolutie" opgesteld. Rik zal dit manifest toelichten en vakverenigingen vragen om organisaties bewust te maken van deze revolutie. 

Wat een geweldige gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen, te leren van best practices, en samen strategieën te ontwikkelen die ons helpen om de uitdagingen van morgen aan te pakken. Laten we samen de toekomst van gemeentelijk informatiemanagement verkennen en versterken. 🤝

Kon je er niet bij zijn, hou dan zeker onze LinkedIn-pagina en website in de gaten voor de meest recente nieuwtjes en toekomstige bijeenkomsten.