Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Van VIAG naar NEDICTOR: Een nieuwe era met impactvolle kennisdeling.

18/07/2024

In de afgelopen drie maanden heeft NEDICTOR, voorheen bekend als VIAG, zich intensief ingezet voor een grondige herdoorstart. We hebben onder andere boeiende en interactieve kennissessies georganiseerd op verschillende locaties door heel Nederland. Deze sessies waren gericht op het delen van kennis en het bevorderen van samenwerking binnen de community. Het verheugt ons te kunnen melden dat meer dan 90 ambtenaren aan deze sessies hebben deelgenomen. Tijdens deze sessies werden onderwerpen zoals Artificiële Intelligentie, Microsoft 365, E-Depot, Haal Centraal en de toekomst van informatiemanagement besproken. Vooraanstaande sprekers, waaronder Kees van de Tempel en Rik Maes, deelden hun inzichten en expertise, wat zorgde voor inspirerende en leerzame momenten. 

Na elke bijeenkomst hebben we een poll gehouden onder de aanwezigen om de waarde van de bijeenkomsten te evalueren. Uit deze polls bleek dat ruim 93% van de deelnemers de bijeenkomsten als waardevol beschouwt, waarbij 36% de sessies zelfs als zeer waardevol ervaart. 

 


Deze positieve feedback onderstreept de meerwaarde van NEDICTOR. Deelnemers geven aan de inhoud van de bijeenkomsten als relevant en nuttig voor hun werk te ervaren. Ook de mogelijkheden voor interactieve dialogen en netwerken worden zeer gewaardeerd. Om dit aspect in toekomstige bijeenkomsten verder te versterken, zullen we nog meer aandacht besteden aan het creëren van goede kennisdialogen en het organiseren van hands-on sessies. Hierdoor zal de visie van NEDICTOR als een kennisdelende organisatie nog beter naar voren komen
 

NEDICTOR blijft zich ontwikkelen en speelt een belangrijke rol in het delen van kennis en het faciliteren van waardevolle netwerkmogelijkheden. We kijken ernaar uit om deze positieve trend voort te zetten en nog meer waarde te bieden aan onze leden en deelnemers. 

Heeft jouw lokaal bestuur, of heb je zelf suggesties of best practices die wij kunnen delen? Neem dan contact met ons op via info@nedictor.nl 
Samen bouwen we aan een toekomst waarin kennisdeling en samenwerking centraal staan.